Ridlektioner

Vi erbjuder privatlektioner för dig med egen häst som vill utvecklas som dressyrryttare eller bara förbättra ditt markarbete. Din tränare är Marie Mellberg som under de senaste 10 åren har arbetat med dressyrhästar på absolut högsta nivå hos kända stall/ryttare i Sverige och Europa som t.ex. Minna Telde, Blue Hors, Isabelle Judet och Hermann Gösmeier m.fl. Marie är också utbildad Massageterapeut och Hästmassör och arbetade under ca 5 års tid med att behandla idrottsskador hos både hästar och människor. Det var under den här perioden som Marie började inrikta sig mer och mer mot dressyren.

”Jag såg så många hästar som hade ont i ryggen, eller som var stela i bogar, länd och nacke. Och jag ville hitta ett sätt att träna på som gjorde hästarna friska, starka och glada – samtidigt som de förstås ska prestera och vilja arbeta för oss. Jag har haft turen att kunna lära mig av de allra bästa! Att få friska och sunda hästar är en konst i sig som involverar många pusselbitar. En viktig bit är en bra tränare! Jag tränar själv regelbundet för att utvecklas både som ryttare och tränare tillsammans med mina hästar. ”

Vi finns sedan sommaren 2015 på Örstorps Gård AB i Asmundtorp, strax utanför Landskrona. Du rider hos oss i vacker miljö på vår nyanlagda uteridbana med måtten 20*42. Vi kan också komma ut till er om ni är fler ekipage på plats.

Välkommen att höra av dig på marie@horseandhuman.com eller 0707295729 för mer information!