Dressyrlektioner

Vi erbjuder privatlektioner och undervisning i små grupper i dressyr och markarbete för dig med egen häst/ponny!

Vi hjälper alla typer av ekipage och har både juniorer, seniorer, satsande tävlingsryttare och fritidsryttare bland våra elever.

Dressyr är grunden till all ridning. Det är här du bygger upp kommunikation, rörlighet och styrka hos din häst. Vi har lång erfarenhet av att utbilda hästar – från unghästens först steg hela vägen upp till svår klass, och arbetar alltid utifrån ett tydligt system som är lätt att förstå för både hästen och ryttaren. Varje övning ska vara en logisk fortsättning på den föregående.

Eftersom vi har djupgående kunskaper i både hästens och ryttarens anatomi arbetar vi alltid med stort fokus på ryttarens sits och inverkan. Sitter ryttaren snett kommer det påverka hästen i varje steg och ge den motstridiga signaler.

Vi erbjuder också sitsoptimering, kurser och föredrag. Mer om det kan du läsa om här >

Vi vill vara ett bollplank för våra elever. För att lyckas på hästryggen måste alla bitar stämma. Som hästägare kan man ibland känns sig ensam. Vi hjälper alltid våra elever i den utsträckning vi kan med råd angående foder, utrustning, skoning m.m. Där våra kunskaper tar slut hänvisar vi vidare till lämplig profession.

Mer om oss och vår bakgrund kan ni läsa här >

Välkommen att höra av dig på marie@horseandhuman.com eller ring oss på 0707295729 för mer information!