Örstorps Totifini

Stoföl född 2018-06-22 e. Totilas x His Highness

Sto efter den numera legendariska hingsten Totilas, e. Gribaldi x Glendale. Totilas själv har med Edward Gal i sadeln tagit både VM-guld, EM-guld och vunnit världscupen. De satte dessutom poängrekord i både GP-special och GP-kür. Förutom det har Totilas visat sig vara en utmärkt avelshingst. Han nedärver både gångarter och ridbarhet. Han har över 20 godkända söner i olika avelsförbund. Hans avkommor har både slagit auktionsrekord och gjort väl ifrån sig i unghästklasser och championat.

Hon är under diplom och selektionstoet My Princess (efter His Highness x Nactus) som har ett avelsindex på 128. Hon vann som 3-åring både Kungakannan och Breeders Trophy, och blev bästa sto som 5-årig fölmärr vid BT 2010. Läs mer om My Princess under ”Våra ston”.

Östorps Totifini är en feminin och vacker tjej med hjärtat på rätta stället. Hon kan vara lite skygg för främlingar, men vinner du hennes förtroende så gör hon allt för dig. Hon är extremt lättlärd och klok och enkel i all hantering. Hon har en härlig energi och fantastisk utstrålning, och kommer tveklöst att göra intryck på tävlingsbanorna. Belönad med 8-8-8 på gångarter på sin fölvisning. Med sin höginstressanta stam kommer hon i framtiden kunna användas i avel om man så vill. Är registrerad som svartbrun, men kommer att ge intryck av att vara svart.

Hon kommer vid avskiljning vid årsskiftet att vara chipmärkt, vaccinerad, avmaskad och ansluten till Breeders trophy. Hon är regelbundet verkad och har åkt transport med mamma. Hon är också försäkrad med dolda fel i Dina Försäkringar.